Jordi Garcia ( CD Fasttriatlón ) i Eva Ledesma ( Club Esportiu Tri 4.40)

0
475

Guanyadors absoluts del triatló de Cunit.
La turística població Tarragona de Cunit va ser la seu de la segona edició del triatló Penedès Marítim , prova de la dotzena jornada de Lliga Nacional de triatló 2014 i al mateix temps Campionat de Catalunya de categories , més de 500 triatletes participants van mesurar les seves forces sota la distància sprint , 750 metres de natació mar obert , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un espectacular traçat urbà i per acabar una cursa a peu de 5 quilòmetres per la zona del passeig marítim.| El triatleta Badalona Jordi Garcia ( CD Fasttriatlón) , que encara pertany a la categoria sub-23 , es va endur la victòria absoluta i el Campionat de Catalunya desprès d’un ajustat sprint per davant del seu company de Club Albert Parreño , el triatleta Argentí Rodrigo Torres es va endur el tercer lloc del podi completant Aixa un merescut triplet pel CD Fasttriatlón.Per equips 1º CD Fasttriatlón ( Garcia-Parreño-Torres) 2º Club Esportiu Team Calella Triatlón ( Galindo-Pellejero-Galindo) 3º Club Natació Prat-triatló ( Reig-Gómez Garces-Baldantoni) . A la vessant femenina victòria absoluta per la Lleidatana Eva Ledesma ( Club Esportiu Tri 4.40) amb un temps de 57 minuts 30 segons , una avantatge de 56 segons per davant de la segona classificada absoluta Sara Loehr ( CD Fasttriatlón) pujant fins el tercer graó del podi absolut la triatleta sub-23 , Anna Flaquer ( CD Fasttriatlón).Per equips doblet de les components del CD Fasttriatlón ( Loehr-Flaquer-Ollé) 2ª Club Natació Prat-triatló ( Celma-Sepúlveda-Giner) 3ª Absolut Sport ( Batlle-Gómez-Ragués).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.