Jordi Garcia ( CD Fasttriatlón ) i Eva Ledesma ( Club Esportiu Tri 4.40)

0
375

Guanyadors absoluts del triatló de Cunit.
La turística població Tarragona de Cunit va ser la seu de la segona edició del triatló Penedès Marítim , prova de la dotzena jornada de Lliga Nacional de triatló 2014 i al mateix temps Campionat de Catalunya de categories , més de 500 triatletes participants van mesurar les seves forces sota la distància sprint , 750 metres de natació mar obert , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un espectacular traçat urbà i per acabar una cursa a peu de 5 quilòmetres per la zona del passeig marítim.| El triatleta Badalona Jordi Garcia ( CD Fasttriatlón) , que encara pertany a la categoria sub-23 , es va endur la victòria absoluta i el Campionat de Catalunya desprès d’un ajustat sprint per davant del seu company de Club Albert Parreño , el triatleta Argentí Rodrigo Torres es va endur el tercer lloc del podi completant Aixa un merescut triplet pel CD Fasttriatlón.Per equips 1º CD Fasttriatlón ( Garcia-Parreño-Torres) 2º Club Esportiu Team Calella Triatlón ( Galindo-Pellejero-Galindo) 3º Club Natació Prat-triatló ( Reig-Gómez Garces-Baldantoni) . A la vessant femenina victòria absoluta per la Lleidatana Eva Ledesma ( Club Esportiu Tri 4.40) amb un temps de 57 minuts 30 segons , una avantatge de 56 segons per davant de la segona classificada absoluta Sara Loehr ( CD Fasttriatlón) pujant fins el tercer graó del podi absolut la triatleta sub-23 , Anna Flaquer ( CD Fasttriatlón).Per equips doblet de les components del CD Fasttriatlón ( Loehr-Flaquer-Ollé) 2ª Club Natació Prat-triatló ( Celma-Sepúlveda-Giner) 3ª Absolut Sport ( Batlle-Gómez-Ragués).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.