CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL, JÚNIOR I PROMESA

0
466

Cora Salas, Rècord de Catalunya Júnior de Triple amb 13,07 m
Girona Costa Brava CAP, Rècord de Catalunya juvenil femení de 4X400 m
El passat cap de setmana, 21 i 22 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa a l’Estadi Municipal de Lloret de Mar amb un gran nivell de marques.
Cora Salas (FCB) ha estat una de les figures de l’autonòmic, ja que ha aconseguit dos títols. El de triple salt, amb un registre de 13,07 m, que representa un nou rècord de Catalunya júnior, i el de llargada amb 6,10 m, millorant el rècord dels campionats. | Seguint amb la categoria júnior, també cal destacar l’actuació de Gerard Mateu Porras (FCB) que ha millorat per dues vegades el rècord dels campionats a la prova dels 110 m tanques, primer a la semifinal amb una marca de 14”22 i posteriorment a la final amb 14”15. Miguel Alberto Blanco (FCB) també ha millorat el registre dels campionats amb un tir de 74,27 m en llançament de martell, quedant-se a pocs centímetres del rècord català júnior de l’especialitat. A la categoria juvenil, cal destacar l’actuació de l’Oriol Madí (CA Sant Celoni) ha aconseguit els dos títols de velocitat. A la cursa dels 100 m ha marcat 10”99 igualant el rècord dels campionats i als 200 m ha fet 21”85, millorant en aquest cas el rècord dels campionats. També, Jordi Torrents (JA Sabadell) ha aconseguit dos títols, el de 800 m amb 1’55”09, marca que també representa un nou rècord dels campionats i el de 1.500 m amb un registre de 4’11”43. Per últim, assenyalar l’actuació de la Laura Chamero (ISS-L’H) que ha saltat 12,04 m en triple salt i també ha millorat la marca dels campionats. A la categoria promesa han estat dos els rècords dels campionats millorats en aquest autonòmic de Lloret, el de Sergi Torres (FCB) al 400 metres amb una marca de 47”77 i el de l’Ariadna Ramos (CA Igualada) en triple salt amb una marca de 12,77 metres. Als campionats de relleus cal destacar la consecució del rècord de Catalunya juvenil de 4X400 metres femení a càrrec del Girona Costa Brava CAP, marcant un temps de 3’59”88 i un equip format per Delfina Garcia, Llum Gardella, Lluisa Mitja i Judith Soler. A la mateixa categoria, l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha millorat el rècord dels campionats de 4X100 m masculí amb un registre de 43”58, i l’ISS-L’Hospitalet ha fet el mateix a la categoria femenina amb 48.73. Per últim, assenyalar el rècord dels campionats aconseguit pel Club Lleida Unió Atlètica a la prova dels 4X100 metres júnior masculí amb un temps de 42”61.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.