La Cursa curta de 5,5 de la Trail Senders del Penedès serà (Memorial al nen Pau Ortega Amat)

0
562

L’organització de la Trail Senders del Penedès que fa dos curses, la de 12,7k i la curta de 5,5k el proper 28 de setembre ha decidit que aquesta ultima passi a ser en Memoria del nen Pau Ortega Amat
En Pau Ortega Amat era un petit que va néixer l’11 de març del 2007 i vivia a Les Cabanyes, un poble de l’Alt Penedès (Barcelona).
Al poble tenia la seva família, la seva escola, els seus veïns, les seves amistats i els seus espais on gaudia de tot allò que un infant pot necessitar: places, vinyes, camins, sorrals… Malauradament, amb només tres anys, l’agost del 2010 li van diagnosticar un càncer de pronòstic molt greu: un Neuroblastoma (estadi IV). | Durant més de tres anys va seguir un seguit de tractaments a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. També va realitzar estades a d’altres hospitals de Catalunya i de l’estranger. Els tractaments realitzats incloïen quimioteràpia, radioteràpia, autotransplantament del moll de l’os, immunoteràpia, etc. Es va fer tot el que es va poder per mirar de vèncer a la malaltia. La vida d’en Pau va canviar molt en el decurs d’aquests anys. En Pau va passar llargues temporades hospitalitzat o a casa, però sempre va ser recolzat per la seva família, pels veïns, pels mestres i les amistats. Sempre que va poder va recuperar la normalitat: tornant a l’escola, fent esport, jugant. Va ser un lluitador, un guerrer de la llum, un ésser especial que va fer que moltes persones aportessin el seu petit gra de sorra per lluitar contra la seva malaltia. Per desgràcia, tres anys i mig després del diagnòstic, en Pau va perdre de la seva darrera batalla contra el càncer. El Pau ens va deixar, però creiem que la seva marxa no va ser en va. Ens ha quedat el seu llegat: unes immenses ganes de viure i de ser feliç malgrat les adversitats. Per aquest motiu hem decidit que la cursa curta de 5,5k de la Trail Senders del Penedès passi a anomenar-se Memorial Pau Ortega Amat, en honor a aquest petit heroi que tan durament va lluitar i tan intensament va viure. Des de Les Cabanyes volem continuar recordant-lo per sempre. Volem que aquesta cursa a més serveixi per recollir donacions que aniran directament al Laboratori d’oncologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Aquest laboratori és referència mundial en el tractament dels diferents tipus de càncer infantil. Qualsevol aportació serveix per financer les diferents línies d’investigació que han de servir per millorar les possibilitats de supervivència davant els càncers de desenvolupament. La cursa Memorial Pau Ortega Amat ha de servir doncs, per recordar al nostre estimat Pau però també per conscienciar sobre la importància de recolzar als professionals que treballen dia a dia per ajudar a aquells infants que contrauen aquestes malalties tan greus. Ja podeu fer la vostra donació al Laboratori d’oncologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu La Trail Senders del Penedès en la seva 3era edició ha passat ser cursa solidaria i recaptar diners per donar al Laboratori d’oncologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Aquest laboratori és referència mundial en el tractament dels diferents tipus de càncer infantil. Qualsevol aportació serveix per financer les diferents línies d’investigació que han de servir per millorar les possibilitats de supervivència davant els càncers de desenvolupament. Part de les inscripcions dels atletes anirà destinat a la donació, però pels que no corren i volen fer la seva aportació particular li hem preparat una butlleta de donació molt fàcil a través d’internet, en la que qualsevol persona pot donar 5, 10 o 15 euros, la millor opció que cregui convenient, qualsevol quantitat per mínima que sigui ajudarà molt. Veureu que hi ha varies opcions, des de fer la inscripció de qualsevol de les curses fins a donar 5,10 o 15 euros, tant sol tindreu que indicar la quantitat que voleu aportar, i deixar les vostres dades. https://trailsendersdelpenedes.wordpress.com/ Us deixem el link al vídeo explicatiu sobre la recerca i el tractament del càncer infantil a l’Hospital de Sant de Déu Barcelona, inclou testimonis de pares i joves sobre la malaltia i fa una crida a recaptar fons que ajudin a desenvolupar nous tractaments efectius. http://www.youtube.com/watch?v=u8om87O2XpI”
i el link de la seva web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.