Cartell de luxe en la primera carrera nocturna de TERRASSA

0
392

El proper 18 de Julio aterra a Terrassa la segona de les cites del circuit “NIGHT RUNNING SÈRIES”, que preveu convertir-se en una de les carreres amb major acolliment del circuit, gràcies a la seva excel·lent ubicació, així com la gran afició que existeix pel running a la zona catalana.| L’objectiu dels organitzadors és apropar-se als 1.000 participants en la prova sènior així com uns 100 nens en les carreres infantils. El recorregut a triar entre 5km o 10km, es caracteritza per ser molt ràpid i urbà, convertint-se així en una carrera ideal per batre marca personal així com apta per a tots els públics i nivells. La cita a Terrassa arriba carregada d’un cartell impactant com si d’una prova internacional es tractés. Els atletes Mohamed Benhmbarka (guanyador de 5 edicions de la carrera El Corte Inglés de Barcelona), Omar Oughzif (campió de Catalunya de Mitja Marató 2014), Marc Roig (campió de Catalunya de Mitja Marató 2009 i 2010), Francisco Javier Cortés Huete (guanyador en la marató de Ámsterdam), Bartolomé Serrano (campió d’Espanya de Mitja Marató), José Castilla (4 vegades paralímpic Atlanta, Sidney, Atenes i Pequín), Otmani Btaimi, Andrés Acuña, Maria Vasco (bronze en els Jocs Olímpics de Sidney 2000), Meritxell Calduch (campiona d’Espanya de 10.000m 2009), Mireia Sosa (campiona de Catalunya de Marató 2014), Ouafaa Hamani i els triatletes de prestigi internacional Marcel Zamora (cinc victòries consecutives en el IM Niza, dos de Mònaco i quatre en el EmbrunMan), Miquel Blanchart (campió d’Europa de triatló de Llarga Distància) i Albert Parreño (campió d’Espanya de aquatló y triatló). Tot un luxe per la NIGHT RUNNING SÈRIES Terrassa comptar amb aquests atletes d’enorme prestigi. A més comptarà amb la presència de cares conegudes del món de l’esport i dels mitjans de comunicació, com és la presència del periodista de Tv3 Xavier Bonastre, entre uns altres. El format que presenta aquesta primera edició presenta molts atractius: carreres infantils, carreres de cambrers amb safata, exhibicions i taller de castells, zumba, batukada, concert de rock, sorteig de regals i alguna sorpresa més. A tot això ha de sumar-se que l’atleta d’elit egarense, Jaume Leiva, Campió d’Espanya de Mitja Marató 2012, serà el director de la prova vallesana, la qual cosa sens dubte aportarà major experiència en l’aspecte tècnic de la carrera. La sortida d’ambdues distàncies tindrà lloc als 22h des del gimnàs TERRASSASPORTS (Av. Voluntaris Olímpics). Una nova alternativa a l’oci nocturn que no deixarà indiferent a ningú.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.