La mascota de la Mitja Terrassa

0
550

Un sofà-atleta que surt corrent ha estat la il·lustració escollida com a mascota per representar la Mitja Marató de Terrassa. Gemma Carreras, de l’Institut Torre del Palau és l’autora del dibuix guanyador.
L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa ja te mascota. La imatge representativa de l’entitat es va donar a conèixer durant la celebració del Sopar de l’Esport Escolar que es va celebrar al Parc Audiovisual de Catalunya, organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa. Més de 600 treballs realitzats per alumnes de diferents centres educatius de Terrassa i la seva demarcació van participar en el concurs convocat per escollir la mascota de la Mitja Marató.| El concurs va comptar amb diferents categories, cicle superior de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat i cada una d’elles amb els seus finalistes. La il·lustració guanyadora, un sofà-atleta, és obra de Gemma Carreras, alumna de batxillerat de l’Institut Torre del Palau. La imatge és un reclam a fer esport. Per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa aquesta ha estat una iniciativa molt important ja que es tracta d’una activitat que ha comptat amb la participació de la ciutat, i especialment dels més joves qui han estat els que han escollit la mascota de la Mitja. Els nombrosos treballs presentats ha significat tot un èxit gràcies a la col·laboració i implicació dels centres educatius i el Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.