CAMPIONAT D’EUROPA DE SELECCIONS

0
349

Set atletes catalans seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a set atletes catalans per a participar al Campionat d’Europa de Seleccions que se celebrarà el proper cap de setmana a Braunschweig, Alemanya. Estela Garcia (VTiM) participarà en les proves de 100 m, 200 m i 4X100 metres, Berta Castells (VTiM) ho farà a la de llançament de martell, Cristina Lara (FCB) a la cursa de relleus 4X100 metres, Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, Eduard Viles (CA Igualada), Sergio Ruiz (JA Sabadell) i Adrià Burriel (FCB) en el relleu curt de 4X100 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.