Cursa Vila Olímpica 29/06/2014

0
706

Ja son més de 3.200 inscrits a falta de 13 dies per la Cursa. Els dos anys anteriors les llebres van ser homes, en aquesta edició les 12 llebres seran dones.
TREN GRATUÏT A LA CURSA DE 5 i 10KM
Per viatjar des d’altres ciutats necessites un tiquet de l’organització per Canviar gratuïtament aquest val per un bitllet d’anada i tornada fins a Barcelona, en qualsevol estació del servei de rodalies de Barcelona amb venda a taquilles. Al web veureu ciutats on recollir el tiquet, per canviar el dia 29 a les taquilles de qualsevol estació del servei de rodalies | ELS 10km MES PLANS A LA MILLOR CURSA D’ESPANYA 2013 ALS PREMIS FINIXER La Cursa Vila Olímpica és la cursa amb els 10 Km més plans de Barcelona. Guardonada en els premis Finixer com la millor cursa popular d’Espanya 2013, celebrarà la propera edició el 29/06/2014. S’esperen prop de 6.000 participants a les curses de 5 o 10km. Tots els participants tindran un codi QR de silincode.com al dorsal amb la informació de cadascú de vosaltres, en cas d’emergència. La sortida serà una de les sorpreses del matí, com l’ any passat va ser Antonio Rebollo Arquer de barcelona’92. Les lletres de la samarreta seran dissenyades per Anna Vives, noia amb Síndrome de Down, que també ha dissenyat el casc de Jorge Lorenzo, i samarreta d’ Andrés Iniesta. Més info: vilaolimpica10k.com Sortida i arribada: Arquitecte Sert – Avda. nova Icària a les 8:30h INSCRIPCIONS: Fins el 26 de juny o exhaurir dorsals INSCRIU-TE A: www.vilaolimpica10k.com • www.knlts.cat • www.lasansiolimpica.com CONTACTE: vilaolimpica@lasansi.com Consells http://www.lasansi.com/ca/vila-olimpica/consellsserveis El 21/06/14 organitzarem en col•laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i Piscines Picornell el 1er Macro entrenament La Sansi per 400 participants amb tot tipus d’avantatges amb samarreta tècnica Joma. Presentació de Jose Luis Blanco, l’atleta Olímpic i organitzador de la Cursa, i José Expósito, Reebok ambaixador, creador del mètode XT29, Personal Trainer Elite. Informació e inscripcions a www.lasansi/ca/entreno Lloc: Complex Esportiu Municipal Pau Negre (Montjuïc-Barcelona) DIA I HORA: 21 de juny del 2014 a les 10h Contacte: entreno@lasansi.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.