Radouane Nour i Inna Lebedieva s’imposen amb superioritat al Prat

0
651

15a CX Cursa Delta Prat
El marroquí Radouane Nour amb un temps de 33:05 i la ucraniana Inna Lebedieva amb un registre de 39:19 s’han imposat en la 15a edició de la CX Cursa Delta que s’ha disputat aquest matí en El Prat, en un recorregut urbà amb sortida i arribada en las Pistes d’atletisme Moisès Llopart del CEM Sagnier del Prat. La participació ha arribat a quasi 900 corredors entre las cursa de 10 km i les infantils.| Nour ha dominat la prova masculina des d’un principi i ha superat en quaranta segons al segon classificat, el corredor del Adidas Domingo Catalán, el xilé Andrés Acuña (33:45) i en un minut i dos segons a Jordi Escoriza (34:07), també del Adidas Domingo Catalán. La ucraniana Lebedieva també ha estat dominadora de la prova femenina des de l’inici arribant a meta a mes dos minuts de les següents corredores; las atletes del Pratenc; Fátima Aouaj (41:52) i Patricia Galdames (42:04), segona i tercera respectivament Fátima Aouaj i Antonio Godoy, del Pratenc AA, han sigut els primers atletes locals en creuar la meta. Cal destacar, la participació del campió d’Espanya de marató, Carles Castillejo (35:12) que ha estat present a la cursa i que es troba preparant el marató del Campionat d’Europa del proper agost a Zurich. Un error tècnic en la primera volta al circuit ha ocasionat que els corredors fessin 350 metres de més, el que ha obligat a l’organització a treure unes noves classificacions amb la corresponent rectificació. El Club Pratenc Associació d’Atletisme i el Periòdic Delta, amb el suport de l’Ajuntament del Prat han estat novament al capdavant de l’organització. Al acabar aquesta, ha sigut el moment dels més petits amb les tres curses de promoció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.