LA THE FAMILY RUN JA ESTÀ AQUÍ!

0
529

El proper diumenge, 15 de juny, tindrà lloc a Montjuïc la cursa The Family Run. Des de les 9 del matí i fins les 14 hores, hem organitzat tot tipus d’activitats per a tota la família tals com inflables, diferents tallers educatius, una zona per a practicar l’spiribol, una pista d’atletisme per a fer relleus, activitats esportives en família, etc.| La cursa començarà a les 9 hores i finalitzarà cap a les 11 hores. La zona lúdica, The Family Club, estarà oberta des de primera hora i fins les 14 hores. La recollida dels dorsals i els xips per a la cursa es farà al CaixaForum demà dissabte, 14 de juny, de 10.00 a 20.00 h, i coincidirà amb diverses activitats infantils que ofereix l’entitat per als més menuts. T’adjunto un planell del recinte de The Family Run on hi trobaràs informació de totes les zones on hi haurà activitats, així com els punts claus de la cursa. També t’adjunto un planell on estan especificades les zones d’aparcament. Informar-te també de que la Guardia Urbana tancarà alguns dels accessos a la zona de la cursa, que afecten als següents carrers: – Avinguda de l’Estadi: el tancaran a les 6 del matí. – Carrer dels Jocs del 92: el tancaran a les 8,45 hores. – El Passeig Olímpic romandrà obert al trànsit durant tot el dia. Per a qualsevol informació prèvia a la cursa, em pots escriure a aquest correu o em pots trucar al 650 886 064. I el dia de la cursa, estaré a Montjuïc des de les 8 del matí

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.