La CX Cursa Delta Prat torna a esgotar totes les inscripcions

0
556

El Prat es vestirà de festa el proper diumenge per acollir la 15a edició de la CX Cursa Delta que ha exhaurit un any més totes les inscripcions. La prova, referencia dintre del calendari català de curses de fons, omplirà novament els carrers del Prat amb més d’un millar de corredors, locals i vinguts de tots els indrets de la geografia catalana.| En categoria masculina; el pratenc Sergio Enríquez -recordman de la prova amb un temps de 31:30-, Enrique Luque, guanyador de la Mitja del Prat i dues vegades campió de Catalunya de 10000 m. en pista y Andrés Acuñá, ex campió nacional xilè de los 10000 m., son els màxims favorits per emportar-se la victòria en categoria masculina. Respecte a les noies, la ucraniana Inna Lebedieva es postula como la gran favorita per guanyar, sense perdre de vista a las dues pratenques: Fátima Aouaj i Patricia Galdames que arriban a la CX Delta Prat en un dolç estat de forma. El Club Pratenc Associació d’Atletisme i el Periòdic Delta, amb el suport de l’Ajuntament del Prat, estaran novament al capdavant de l’organització. El circuit de 10 km., molt ràpid i homologat, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme del CEM Sagnier, recorre carrers i avingudes de la ciutat. A més, la cursa inclourà al llarg de tot el circuit animació amb “batukada” a càrrec dels Diables del Prat i els Tabalers del Pollo, per fer-la més amena i gaudir-la amb un caire més festiu. Al acabar aquesta , serà el moment dels més petits amb les tres curses de promoció. Catalunya Caixa per tercer any ha tornat a apostar per aquest esdeveniment i continuarà sent el patrocinador principal de la Cursa. Juntament amb aquesta, les empreses: Archroma, Total Petrochemicals, Cultivar i el concessionari KIA del Prat donaran suport a la prova potablava.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.