RUTA 15 DE JUNY

0
376

El proper diumenge 15 de juny, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes, a Vacarisses, El Prat del Llobregat i Llafranc.
La 15a CX Cursa Delta Prat, organitzada pel club Pratenc AA i El Periòdic Delta. La sortida es donarà a les 09.00 hores a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, sobre una distància de 10 km en un circuit de 5 km al que es donarà dues voltes. La 10a Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià, organitzada pel Club Atlètic Palafrugell. Es donarà la sortida a les 9.30 hores des de la Plaça Promontori de Llafranc amb un circuit de camp a través de 10.300 metres i arribada al Far de Sant Sebastià. També es disputarà la tercera edició de la Mini-cu rsa de Llafranc pels més petits.| La 7a Cursa de Muntanya de Vacarisses – Cursa de la Campana, i 1a Mitja Marató de la Campana, organitzada per l ‘Associació Esportiva Corredors.cat i l’Ajuntament de Vacarisses. La sortida de la mitja marató es donarà a les 8’00 h a la Plaça Joan Bayà de Vacarisses, i la sortida de la Cursa de la Campana amb un recorregut de 14.700 metres es donarà a les 09.00 hores. Amb un circuit de muntanya entre trams de pista, corriols i un petit tram d’asfalt per sortir i tornar a entrar a la vila, amb l’arribada a l’edifici de La Fàbrica.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.