RUTA 15 DE JUNY

0
550

El proper diumenge 15 de juny, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes, a Vacarisses, El Prat del Llobregat i Llafranc.
La 15a CX Cursa Delta Prat, organitzada pel club Pratenc AA i El Periòdic Delta. La sortida es donarà a les 09.00 hores a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, sobre una distància de 10 km en un circuit de 5 km al que es donarà dues voltes. La 10a Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià, organitzada pel Club Atlètic Palafrugell. Es donarà la sortida a les 9.30 hores des de la Plaça Promontori de Llafranc amb un circuit de camp a través de 10.300 metres i arribada al Far de Sant Sebastià. També es disputarà la tercera edició de la Mini-cu rsa de Llafranc pels més petits.| La 7a Cursa de Muntanya de Vacarisses – Cursa de la Campana, i 1a Mitja Marató de la Campana, organitzada per l ‘Associació Esportiva Corredors.cat i l’Ajuntament de Vacarisses. La sortida de la mitja marató es donarà a les 8’00 h a la Plaça Joan Bayà de Vacarisses, i la sortida de la Cursa de la Campana amb un recorregut de 14.700 metres es donarà a les 09.00 hores. Amb un circuit de muntanya entre trams de pista, corriols i un petit tram d’asfalt per sortir i tornar a entrar a la vila, amb l’arribada a l’edifici de La Fàbrica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.