CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS CADET

0
535

El FC Barcelona, Subcampió en homes i tercer en dones a la Divisió d’Honor
La JA Sabadell, Campió de la Primera Divisió masculí i ascens
L’Avinent CA Manresa, Subcampió de Primera Divisió femení i ascens
Jordi Sánchez, Rècord de Catalunya de javelina amb 73,32 m
El passat dissabte 28 de juny, s’ha celebrat la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió.
A la Divisió d’Honor, als l’encontres pels títols celebrats a Saragossa, el Futbol Club Barcelona s’ha classificat en segona posició a la categoria masculina i en la tercera a la femenina. En aquesta categoria l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en la vuitena posició.| A l’encontre per la permanència de la categoria masculina se celebrarà a Burgos, l’Agrupació AC s’ha classificat en la quarta posició, i a l’encontre femení disputat a Durango, l’ISS-L’Hospitalet s’ha situat en la sisena posició, eludint d’aquesta manera el descens. A la Primera Divisió, la Joventut Atlètica de Sabadell s’ha proclamat brillantment campió de la categoria masculina a l’encontre pel títol celebrat a Durango, aconseguit també l’ascens a la Divisió d’Honor. En aquest mateix encontre, l’ISS-L’Hospitalet s’ha classificat en la setena posició. A l’encontre femení realitzat a Tres Cantos, Madrid, l’Avinent CA Manresa s’ha classificat en una brillant segona posició, aconseguit el subcampionat de la categoria i l’ascens. A l’encontre per la permanència femení disputat a Monzón, la JA Sabadell i el Lleida UA s’han classificat en unes còmodes segona i tercera posició, eludint d’aquesta manera el descens. A l’apartat de les actuacions individuals cal destacar el rècord de Catalunya absolut de llançament de javelina aconseguit per Jordi Sánchez (FCB) que amb un tir de 73,32 metres ha millorat en 27 cm el seu propi registre anterior que datava del 3 de juliol de l’any passat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.