La Vallès Drac Race

0
526

La Vallès Drac Race ha posat en marxa el sistema d’inscripcions per a la primera edició del doble repte que es disputarà els pròxims 4 i 5 d’octubre al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
Els participants que s’atreveixin a fer les dues curses, els 65 quilòmetres de trail running (desnivell acumulat de +1.600 metres) i els 100 quilòmetres de BTT (desnivell acumulat de +3.000 metres), es poden inscriure fins el 14 de setembre per un preu total de 50 euros. Si només es tria una de les dues curses, els atletes hauran de pagar 35 euros. Les persones que es trobin en situació d’atur rebran una bonificació del 15% si acrediten i justifiquen aquesta condició amb la documentació corresponent.| La primera edició de la Vallès Drac Race compta ja amb 150 preinscrits. Les inscripcions es tancaran el dia 30 de setembre o en arribar als 1.500 participants. Per cada inscripció, l’organització donarà 1 euro per col·laborar en la conservació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La Vallès Drac Race aspira a convertir-se en un referent en el calendari de les curses per muntanya i en un element clau en la difusió de la marca Vallès. La prova està organitzada pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental i compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Secretaria General de l’Esport, la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme. —

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.