La Volta Cerdanya Ultrafons viu el dia més important de la seva tercera edició.

0
586

A les 9 del matí s’iniciava a Alp la Volta Cerdanya Trail, la cursa de 87 quilòmetres de recorregut que es disputa com a Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència, a més de formar part del circuit Spain Ultra Cup. Ha estat la cursa on han paricipat alguns dels corredors més en forma del panorama nacional del trail running. Toti Bes s’ha endut la VCT 2014 (8:18:15), proclamant-se campió de Catalunya. Seguidament, a un minut d’ell, ha arribat Gerard Morales (8:19:27). En el tercer lloc ha acabat Juan María Jiménez (9:11:34). En categoria femenina la guanyadora ha estat Núria Picas (9:49:51), proclamant-se campiona de Catalunya.| Coincidint amb el final de la VCT, la cursa de 214 quilòmetres de recorregut acabava amb la victòria d’Eugeni Roselló, que ha tardat un temps de 32:17:38 en completar el traçat. Mitja hora després arribava el canari Iván Galván (32:45:08). El tercer lloc se l’adjudicava Alfredo Corralero, que corria per primer cop una cursa d’ultraresistència i arribava amb un temps de 33:36:49. La meteorologia ha respectat els corredors. S’han acomplert les previsions de bon temps durant el dia que La Cerdanya vivia un total de tres curses alhora, y els participants han pogut gaudir d’un ambient calorós i assolellat. Durant el matí, començava i acabava la Cursa Popular de Muntanya Cerdanya, on han participat més de 200 corredors que han hagut de completar un circuit de 13 quilòmetres entre els pobles de Bellver i Martinet. El podi masculí d’aquesta cursa l’ha ocupat Marc Pérez, Uri Galvany i el tercer ha estat Sergi Rio.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.