La Volta Cerdanya Ultrafons va acomiadar ahir la seva tercera edició de les carreres per muntanya

0
444

Acabava la setmana de trail running la Cursa de Muntanya Cerdanya’ (CMC), de 37 quilòmetres de recorregut i que obligava els corredors a superar un desnivell de 2.095 metres. Més de 400 corredors s’han concentrat a La Tour de Querol per seguir el traçat i acabarlo a la capital de La Cerdanya, Puigcerdà. S’enduia la victòria Mario Bonavista, amb un temps de 3:20:30, seguit d’aprop per Marc Pinsach (3:21:46), que ja va participar en la VerticAlp de la setmana passada i va fer segon. Al tercer caixó va pujar Pere Aurell, acabant el recorregut en 3:26:23. El podi de les dones va estar format per Emma Roca, primera classificada (4:07:36), Lola Peñarrocha, que va arribar en segon lloc amb un crono de 4:11:55. La segueix Rosa Valls amb 4:12:54 de temps.| Al mateix moment que els corredors anaven acabant la seva prova, s’entregaven els premis de les tres curses anteriors disputades al llarg del cap de setmana. Puigcerdà es va emplenar de públic per presenciar l’entrega de premis, que va tenir lloc a les remodelacions recentment estrenades del campanar de Puigcerdà. El temps no va canviar la tònica dominant del cap de setmana, arrodonint el dia amb una temperatura d’estiu i un cel clar. Els corredors no podien viure una jornada d’esport al aire lliure millor, amb un traçat molt atractiu i una cursa sense incidents.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.