Poble Nou–Zona Esportiva, cursa puntuable pel Circuit de Curses Activa’t

0
314

Diumenge, 8 de juny de 2014, es disputa l’onzena cursa popular solidaria Poble Nou-Zona Esportiva, quarta prova puntuable pel XI Circuit de Curses ACTIVA’T que organitza de forma conjunta l’associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa. Una nova edició de la cursa popular Poble Nou-Zona Esportiva es celebrarà aquest proper diumenge, a partir de les 10 hores amb la sortida de la categoria infantil.| La cursa està limitada a 600 participants. El punt de sortida i arribada, tant en la categoria infantil com la d’adults, serà a centre cívic Avel·lí Estrenjer (Zona Olímpica, al costat del camp de futbol del Terrassa). La primera cursa que es disputarà serà la infantil, a les 10 hores, amb una distancia total de 1 km. Mitja hora més tard, a les 10’30 h. s’iniciarà la categoria d’adults que hauran de recórrer una distancia de 5 km.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.