Cursa dels vins de Vilalba dels Arcs

0
522

LES INSCRIPCIONS DE LA CURSA I DE LA CAMINADA POPULAR ESTARAN OBERTES FINS AVUI.
Estem il·lusionats engegant el projecte de “La cursa dels vins de Vilalba dels Arcs”. Aquesta pretén ser la primera edició d’un esdeveniment esportiu que uneix les nostres dues grans passions: el córrer i el vi. Volem gaudir i compartir amb tothom l’espectacularitat de l’entorn de la Terra Alta i l’excel·lència dels seus vins.| L’Ajuntament de Vilalba, amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal, organitzen la “Cursa dels Vins de Vilalba dels Arcs”. Però aquest projecte no seria possible sense la col·laboració de les entitats esportives i culturals locals. La cursa dels vins vol contribuir a la vegada a promoure l’entorn de Vilalba dels Arcs i els seus productes típics vilalbins i de la Terra Alta. Si decideixes participar a la Cursa dels Vins de Vilalba dels Arcs, esperem que la teva estància sigui prou agradable per repetir els pròxims anys i la recomanis als teus amics i amigues runners.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.