Volta Cerdanya Ultrafons

0
570

La Volta Cerdanya Ultrafons ha arrancat el cap de setmana de curses ambl ’inici de la VCUF, en què participen més de 65 corredors i que es preveu que s’allargui fins diumenge al matí, tot i que els primers arribaran a la meta de Puigcerdà a mitja tarda de dissabte. La Volta proposa als participants un trajecte de 214 quilòmetres en total, amb un desnivell positiu de 10.000 metres que envolta la vall i els mostra alguns dels paisatges més impressionants que ofereix la Cerdanya. | El recorregut d’aquesta tercera edició de la cursa gira en sentit contrari que el de l’any passat. Entre els corredors destacats trobem l’Eugeni Roselló, guanyador de l’anterior edició de la cursa, el basc Germán Ganuza i el canari Ivan Galván. En la categoria de dones repeteix la seva participació la guanyadora de la VCUF 2013 Montserrat Sistere i Olga Mankó que l’any passat va guanyar la cursa de 87 km i enguany ha fet el salt a la prova reina. La previsió és que els corredors finalitzin el recorregut a partir de les 16.00 h de dissabte dia 7, amb uns temps que poden oscil·lar entre 32 y 48 hores de cursa. De moment lidera lo prova sòlidament Eugeni Roselló, seguit a 40 minuts de Germán Ganuza, el portuguès Gabriel Meira i Ivan Galván. Demà dissabte s’iniciarà al matí la Volta Cerdanya Trail, que serà el Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència i que també està inclosa dins el circuit Spain Ultra Cup de trailrunning. En aquesta prova participen alguns dels corredors que es troben més en forma del panorama del trail, com la manresana Núria Picas, principal favorita en la categoria femenina juntament amb Xari Adrian, campiona d’Espanya d’ultratrail, o els corredors Toti Bes i Gerard Morales, primer i segon respectivament del podi de 2013, així com Pau Bartoló. Es preveu que els primers corredors acabin a mitja tarda i al llarg del vespre i nit es vagi completant la llista de finishers de la VCT.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.