La Trail Senders del Penedès a les Cabanyes obre les inscripcions

0
483

Des del dia 3 de juny estan obertes les inscripcions la 3era edició de la Trail Senders del Penedès (Les Cabanyes) que serà el pròxim 28 de setembre. Les inscripcions es poden fer a través de la seva web i al mateix preu que les dues edicions anteriors, 13 euros pels atletes sense xip groc i 12 euros per qui tenen xip propi, o a través de Champion chip, ja que és una cursa que puntua per la lliga internet a on hi ha atletes de tot Catalunya, http://www.championchip.cat/web| La Trail continuarà en el format de dues curses d’iniciació en la muntanya, la de 12,7 kms en un recorregut al costat de les vinyes i corrent per senders mil·lenaris que unien 5 poblacions del Penedès, La Granada, Font-rubí, Vilobí, Sant Fe i Les Cabanyes, termes per on correran els atletes, I la de 5,5 kms, les dues curses estan limitades a 800 atletes la llarga i 200 la curta. La Cursa llarga l’any 2013 va ser la 1era de muntanya del Gran Penedès a l’igual que el 2012 en atletes arribats amb 687 corredors. Per tant no espereu a fer la vostra inscripció, ja que tanquen abans de la data límit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.