CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL i ALEVÍ (fase prèvia)

0
416

Maria Vicente, Rècord de Catalunya Infantil de 80 m tanques amb 11”83
El passat diumenge 1 de juny, es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil i Aleví a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà. Una esplèndica jornada d’atletisme de promoció amb un destacat nivell de marques.| Un cop més aquesta temporada, la Maria Vicente (ISS-L’H) ha estat la protagonista d’aquest esdeveniment atlètic en aconseguir un nou rècord de Catalunya infantil. En aquesta ocasió ha establert un nou registre a la prova dels 80 m tanques amb 11”83, millorant en dues centèsimes el seu propi rècord anterior. La jornada final se celebrarà el proper 14 de juny a Tarragona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.