Totes les llebres de la XXIV Cursa Vila Olímpica de Barcelona de 5 i 10km seran dones

0
448

La XXIV Cursa Vila Olímpica de Barcelona, ​​tindrà lloc el 29 de juny a les 8:30h els 5 km i a les 8:40h els 10km, en un recorregut totalment pla. El club atletisme La Sansi organitzarà la prova per 3r any consecutiu, compartirà l’organització amb el club Canaletes.| S’esperen més de 6.000 participants, aquest any una de les grans novetats serà que per 1er cop a una cursa de 10km a Espanya les 12 llebres de 10km seran dones, una d’elles Maria Llum De La Chica, serà la més veterana a tota l’historia a una cursa, farà de llebre amb 75 anys a un ritme de 1h 10 minuts. El 21/06/14 des de La Sansi organitzarem un entrenament massiu, per prop de 400 participants, inscripcions e informació a www.lasansi.com/ca/entreno L’any passat, la carrera va rebre en els premis Finixer el guardó com la millor carrera d’Espanya del 2013.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.