Salut

0
590

Amb l’objectiu de fomentar la prevenció entre els esportistes, el nou sistema de salut tuMédico.es ofereix revisions esportives amb prova d’esforç a un preu exclusiu de 99 € per als corredors de la Sansi. A més, farà possible que 20 participants puguin portar durant la cursa de la Vila Olímpica 2014 de forma gratuïta un holter que monitoritzarà la seva resposta cardíaca mentre corren. En finalitzar la prova, un cardiòleg de la xarxa assistencial de tuMédico.es realitzarà la lectura dels diferents registres per analitzar els resultats. | En tuMédico.es estan convençuts que la millor medicina és la prevenció. Si vols saber més sobre la revisió esportiva o optar a portar un d’aquests holters, informa’t: www.tumedico.es/lasansi

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.