OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA 22A PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN DEL 24 DE JUNY

0
520

Ja estan obertes les inscripcions per la 22a Pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc del proper 24 de juny a www.atletisme.cat/clubs/montblanc o www.atleticmontblanc.cat. A més el mateix dia farem la 15a Caminada. La pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan és una cursa que passa pels bonics paratges de Montblanc i Poblet i es fa per ajudar en la restauració de l’ermita de Sant Joan de Montblanc. | No faltarà l’esmorzar dels ermitans i la samarreta commemorativa de la pujada. A més aquest any en motiu del 20è aniversari del Club Atlètic Montblanc, també hi haurà un regal per tots els participants en record de l’aniversari. No te la perdis! i gaudeix de la festa a l’ermita de Sant Joan.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.