OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA 22A PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN DEL 24 DE JUNY

0
383

Ja estan obertes les inscripcions per la 22a Pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc del proper 24 de juny a www.atletisme.cat/clubs/montblanc o www.atleticmontblanc.cat. A més el mateix dia farem la 15a Caminada. La pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan és una cursa que passa pels bonics paratges de Montblanc i Poblet i es fa per ajudar en la restauració de l’ermita de Sant Joan de Montblanc. | No faltarà l’esmorzar dels ermitans i la samarreta commemorativa de la pujada. A més aquest any en motiu del 20è aniversari del Club Atlètic Montblanc, també hi haurà un regal per tots els participants en record de l’aniversari. No te la perdis! i gaudeix de la festa a l’ermita de Sant Joan.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.