Macroentrenament La Sansi 21/06/14

0
552

El Club atletisme La Sansi organitzarà, en col•laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i Piscines Picornell un entrenament massiu per atletes populars de tots els nivells i edat. Més info:www.lasansi.com/ca/entreno Lloc: Complex Esportiu Municipal Pau Negre (Montjuïc-Barcelona) DIA I HORA: 21 de juny del 2014 a les 10h EXCLUSIU: per als primers 400 inscrits| PREU INCRIPCIÓ: 3 €. Inclou: Samarreta técnica. Aigua i Powerade Presentació de José Exposito de Batuka i l’atleta olímpic i medallista europeu Jose Luis Blanco. Vestuaris, dutxes, WC, guarda-roba, consells de nutrició, proves plantars, estudis e informació de problemes cardiovasculars, massatges, test de 1.000 metres a la pista amb llebres, gran sorteig… CONTACTE: lasansi@lasansi.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.