El Triatló de Cambrils exhaureix les 1.000 inscripcions i ha de tancar llistes dues setmanes abans

0
411

Quan encara resten dues setmanes i mitja per a la data de celebració del Triatló de Cambrils (previst per al diumenge 15 de juny), els dorsals previstos ja s’han esgotat i l’organització ha hagut de tancar l’enllaç web que havia habilitat per a poder registrar les inscripcions dels triatletes. Malgrat que la d’enguany és tot just la segona edició d’aquesta prova, l’atractiu que té el recorregut i el bon record que va deixar entre els participants la cita de 2013 (Carlos Galindo i Eva Ribalta van ser-ne els vencedors) ha provocat que les mil inscripcions posades a disposició dels atletes s’hagin exhaurit amb molta antelació. | Vista l’alta demanda rebuda, Running Solutions, entitat que s’encarrega d’organitzar la prova juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, el Club Nàutic, el diari Sport, Europcar, Sural i Powerade, està estudiant una solució extraordinària per a poder donar l’abast a les peticions extra d’inscripció. En els pròxims dies se sabrà (i així es publicarà al web) si s’han aconseguit els permisos necessaris per a què la prova pugui superar el miler de participants. Mentrestant, els triatletes que sí que tenen confirmada la seva participació ultimen la seva posada a punt per a poder gaudir d’una prova que, tant si prenen part en la modalitat olímpica com en l’esprint, els farà nedar, pedalar i córrer per la platja i pel passeig marítim de Cambrils. Entre el miler d’inscrits destaca un 15% de presència femenina i el fet que només un 25% dels participants són de la demarcació de Tarragona. En aquest sentit, a Cambrils hi participaran atletes vinguts d’arreu de Catalunya i també de Madrid, València, Biscaia, Guipúscoa, Saragossa, Navarra, la Rioja, Osca i Terol. També hi figuren inscrits triatletes d’Andorra, França i Suïssa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.