El Triatló de Cambrils exhaureix les 1.000 inscripcions i ha de tancar llistes dues setmanes abans

0
558

Quan encara resten dues setmanes i mitja per a la data de celebració del Triatló de Cambrils (previst per al diumenge 15 de juny), els dorsals previstos ja s’han esgotat i l’organització ha hagut de tancar l’enllaç web que havia habilitat per a poder registrar les inscripcions dels triatletes. Malgrat que la d’enguany és tot just la segona edició d’aquesta prova, l’atractiu que té el recorregut i el bon record que va deixar entre els participants la cita de 2013 (Carlos Galindo i Eva Ribalta van ser-ne els vencedors) ha provocat que les mil inscripcions posades a disposició dels atletes s’hagin exhaurit amb molta antelació. | Vista l’alta demanda rebuda, Running Solutions, entitat que s’encarrega d’organitzar la prova juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, el Club Nàutic, el diari Sport, Europcar, Sural i Powerade, està estudiant una solució extraordinària per a poder donar l’abast a les peticions extra d’inscripció. En els pròxims dies se sabrà (i així es publicarà al web) si s’han aconseguit els permisos necessaris per a què la prova pugui superar el miler de participants. Mentrestant, els triatletes que sí que tenen confirmada la seva participació ultimen la seva posada a punt per a poder gaudir d’una prova que, tant si prenen part en la modalitat olímpica com en l’esprint, els farà nedar, pedalar i córrer per la platja i pel passeig marítim de Cambrils. Entre el miler d’inscrits destaca un 15% de presència femenina i el fet que només un 25% dels participants són de la demarcació de Tarragona. En aquest sentit, a Cambrils hi participaran atletes vinguts d’arreu de Catalunya i també de Madrid, València, Biscaia, Guipúscoa, Saragossa, Navarra, la Rioja, Osca i Terol. També hi figuren inscrits triatletes d’Andorra, França i Suïssa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.