CX Cursa Delta Prat

0
608

El president del Pratenc, Miguel Pi, el director del Periòdic Delta, Josep Maria Canalias i el director territorial de CatalunyaCaixa a la Catalunya Oest, Ignasi Martínez han signat aquest matí un acord amb l’objectiu de refermar la col·laboració en l’organització de la CX Cursa Delta Prat.
Aquest esdeveniment atlètic, de referència al Prat de Llobregat, porta el símbol de CatalunyaCaixa al seu nom des de fa ja 2 edicions per deixar constància d’aquesta implicació en el projecte.| En aquesta trobada s’ha presentat també la primera samarreta física de la cursa que enguany portarà la marca del Circuit CX Km.0 al dors, fent referència al circuit de curses patrocinades per CatalunyaCaixa, en les quals hi corre el seu equip d’empleats i familiars CX. El proper 15 de juny el Prat de Llobregat es vesteix de festa i de running per acollir la 15a edició de la CX Cursa Delta. El Club Pratenc Associació d’Atletisme i el Periòdic Delta, amb el suport de l’Ajuntament del Prat, estaran al capdavant de l’organització d’aquesta cursa que ja es un emblema entre les que es fan a tota la geografia catalana. El circuit pla i homologat de 10 km, ideal per fer marca, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier, recorre carrers i avingudes de la ciutat. A més, la cursa per a 1.000 participants, inclou animació per fer-la més amena i gaudir-la amb un caire més festiu. CatalunyaCaixa es defineix per estar al costat del territori i de la seva gent i recolza activitats com aquesta, que s’identifica amb un àmbit local i s’apropa al dia a dia de les persones. CatalunyaCaixa està molt lligada al Prat de Llobregat ja que el seu centre tecnològic està ubicat en aquesta població i hi té més de 750 treballadors. De fet, l’equip més nombrós a la prova esportiva és l’equip de CatalunyaCaixa, on a la passada edició 2013 hi va tenir més de 300 corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.