Aterren les NIGHT RUNNING SÈRIES a TERRASSA

0
526

El pròxim 4 de Juny quedaran obertes oficialment les inscripcions per a la segona de les cites del circuit “NIGHT RUNNING SÈRIES”, que prossegueix a la reeixida edició de la Nocturna de Vigo, que va concloure el passat 17 de Maig amb més de 1500 corredors.
TERRASSA preveu d’aquesta manera convertir-se, el pròxim 18 de Juliol, en una de les cites amb major acolliment del circuit, gràcies a la seva excel·lent ubicació, així com la gran afició que existeix pel running a la zona catalana.| El recorregut es caracteritza per ser molt ràpid i urbà. Això fa que sigui una carrera ideal per batre marca personal així com apta per a tots els públics i nivells. Amb dues distàncies a triar: 5km i 10km. El format que presenta aquesta primera edició ve avalat per diversos elements que ajudaran al fet que l’esdeveniment a Terrassa sigui un èxit. Carreres infantils, carreres de cambrers amb safata, exhibicions i taller de castells, sessions de zumba, batukada, concert de música, monòlegs i alguna sorpresa més. A tot això ha de sumar-se que l’atleta d’elit egarense, Jaume Leiva, Campió d’Espanya de Mitja Marató 2012, serà el director de la prova vallesana, la qual cosa sens dubte aportarà major experiència en l’aspecte tècnic de la carrera. Però això no és tot, perquè el pròxim 4 de Juny amb ocasió de l’obertura d’inscripcions per a Terrassa, durant les primeres 48 hores es podrà comptar amb un preu reduït. Les sitges d’aquest nou circuit de running nocturn són quatre: esport, cultura, turisme i música. La fusió dels quatre genera l’èxit d’un espectacle únic i pioner les “NIGHT RUNNING SÈRIES”. Una nova aposta que trepitja fort cap a una alternativa a l’oci nocturn. Més informació i inscripcions: www.nightrunningseries.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.