PRESENTACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

0
558

Aquest dilluns 22 de maig, s’ha realitzat la Roda de Premsa Presentació de la 94a edició del Campionat de Catalunya Absolut, que se celebrarà el proper dissabte 31 de maig a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, conjuntament amb el 22è Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava.| Més de 500 atletes participaran en aquest esdeveniment atlètic amb els millors atletes catalans, atletes de la resta de l’estat i de 12 països. El Míting de Palafrugell forma part del circuit internacional de l’EAP 2014. A l’acte han assistit l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, el delegat territorial d’Esports, Josep Pujols, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el regidor d’Esports, Joaquim Vencells i el diputat d’esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó. També hi han estat presents les atletes Esther Guerrero i Patrícia Ayuste, ambdues participaran el proper dissabte a l’autonòmic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.