CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
485

Maria Vicente, Rècord d’Espanya en alçada i 4 Rècords de Catalunya Marc Sala, Rècord de Catalunya Aleví de tetratló
El passat cap de setmana, 24 i 25 de maig, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Proves Combinades a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Jesús Castillo (Cornellà At) s’ha proclamat campió absolut amb un registre de 6.401 punts al decatló i Tamara del Rio (AAC) ha aconseguit el títol de la categoria femenina amb una maca de 5.188 punts a l’heptatló.| A les categories de promoció s’han produït un excel·lents resultats, destacant sobretot la Maria Vicente (ISS-L’H) que ha aconseguit un rècord d’Espanya i quatre rècords de Catalunya de la categoria infantil. A la combinada del pentatló ha establert un nou rècord català amb una puntuació de 3.859 punts. El rècord estatal l’ha establert a la prova de salt d’alçada amb una marca de 1,63 m, millorant en un centímetre el seu anterior registre. Els rècords catalans els ha establert en salt de llargada amb 5,46 metres, en 80 metres amb 10”14 i també als 80 m tanques amb 11”85. També ha establert un nou rècord català en Marc Sala (CM St Cugat) que ha marcat un registre de 1.514 punts al tetratló aleví amb unes marques de 8”78 als 60 m, 4.78 m en llargada, 10.83 m en pes i 1,35 m en alçada. Per últim, assenyalar el rècord dels campionats aconseguit per Cora Sepúlveda (CA Vic) 4.373 a l’heptatló juvenil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.