Nit especial Kilian Jornet, aquest dimarts a TV3

0
551

Aquest dimarts, a les 21.55, TV3 s’estrenarà “Deixa’m viure”, la segona pel·lícula de Kilian Jornet. I a continuació s’emetrà “Una línia fina”, el primer llargmetratge de l’esportista. Kilian Jornet també serà el dia 22 a Esport3, a “Temps d’aventura”. Compartirà amb els espectadors del programa tots els detalls de “Deixa’m viure” per conèixer els detalls del seu últim film i també quins són els seus projectes.| “Deixa’m viure” és la pel·lícula que narra els reptes viscuts al Mont Blanc, l’Elbrús i el Cerví en el marc del Summits of My Life, un projecte que es basa en quatre anys de preparació intensa, entrenaments i viatges, logística, ascensos i descensos impressionants. El llargmetratge, dirigit per Sébastian Montaz i filmat en cinc idiomes, posa de relleu un Kilian Jornet que ha de desafiar els seus propis límits per aconseguir complir un somni d’infància, seguint els passos dels pioners de l’skyrunnig, esport del qual n’és actualment el màxim exponent. Jornet és un esportista excepcional. Amb tan sols 26 anys, el corredor d’esquí de muntanya i d’ultratrail ja ha batut nombrosos rècords i ha guanyat una gran quantitat de títols mundials d’alpinisme, esquí i maratons de muntanya. “Una línia fina” Després de l’estrena de “Deixa’m viure” emetrem “Una línia fina”, el primer llargmetratge de l’esportista català. Es tracta d’un viatge sensacional a través dels espectaculars pics nevats dels Alps. Un repte únic, emocionant, ambiciós i difícil que Kilian Jornet duu a terme acompanyat d’amics i amb els valors que l’inspiren: la simplicitat, l’austeritat, l’amor per la muntanya i l’esforç. La pel·lícula narra el primer any del projecte Summits of My Life, que culmina amb la travessia del massís del Mont Blanc, de sud a nord, a través d’una ruta d’escalada tècnica. Les mateixes vivències d’en Kilian, juntament amb detalls més íntims que ens expliquen la seva família i els amics, ens donen una idea de la persona que hi ha darrere tots aquests èxits extraordinaris. El llargmetratge, també dirigit per Sébastian Montaz, compta amb la col·laboració de TV3. La pel·lícula, la primera de quatre, es planteja com un “homenatge” al seu company d’expedició Stéphane Brosse, mort en un accident al Mont Blanc.Les curses i les hores d’entrenament d’en Kilian en un any suposen l’equivalent en altura a més de 70 ascensions a l’Everest. www.tv3.cat/documentals

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.