CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS (1a Jornada)

0
474

Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, ha començat l’edició número cinquanta-vuit del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió amb la celebració de la primera jornada. A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona s’ha imposat als encontres celebrat a l’Estadi de Serrahima de Barcelona, tant a la categoria masculina com a la femenina. A la puntuació general, el FC Barcelona s’ha situat en la tercera posició en homes i en la quarta en dones. L’Agrupació Atlètica de Catalunya es troba en la setena posició femenina i novena masculina, i l’ISS-L’Hospitalet en la catorzena femenina.| A la Primera Divisió, la Joventut Atlètica Sabadell s’ha imposat a l’encontre de la categoria masculina celebrat a Sabadell i encapçala la classificació general. En aquesta categoria, l’ISS-L’Hospitalet se situa en la desena posició. En dones, l’Avinent CA Manresa també s’ha imposat a l’encontre celebrat a Sabadell i encapçala la classificació general femenina. La JA Sabadell es troba en l’onzena posició i el Lleida UA en la tretzena. Els propers 7 i 8 de juny se celebraran els encontres de la segona jornada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.