CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS (1a Jornada)

0
396

Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, ha començat l’edició número cinquanta-vuit del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió amb la celebració de la primera jornada. A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona s’ha imposat als encontres celebrat a l’Estadi de Serrahima de Barcelona, tant a la categoria masculina com a la femenina. A la puntuació general, el FC Barcelona s’ha situat en la tercera posició en homes i en la quarta en dones. L’Agrupació Atlètica de Catalunya es troba en la setena posició femenina i novena masculina, i l’ISS-L’Hospitalet en la catorzena femenina.| A la Primera Divisió, la Joventut Atlètica Sabadell s’ha imposat a l’encontre de la categoria masculina celebrat a Sabadell i encapçala la classificació general. En aquesta categoria, l’ISS-L’Hospitalet se situa en la desena posició. En dones, l’Avinent CA Manresa també s’ha imposat a l’encontre celebrat a Sabadell i encapçala la classificació general femenina. La JA Sabadell es troba en l’onzena posició i el Lleida UA en la tretzena. Els propers 7 i 8 de juny se celebraran els encontres de la segona jornada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.