335-SUMARI de l’últim número de Revista Marathon

0
443

COMENÇEM PER TRES CURSES DE CASA: DIR-GUÀRDIA URBANA, BOMBERS DE BARCELONA i CALIFORNIA-5K DE TERRASSA.
1) Segona edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana: Una marea vermella de més de 5.000 participants es fa seva l’avinguda Diagonal. 2) Cursa Bombers de BCN: L’èxit de la cursa és ja inqüestionable, amb un total de 27.500 participants. 3) Cursa California 5k: Èxit de la 2a edició de la prova que organitza la botiga de Terrassa California Sports. A continuació a l’apartat INTERNACIONAL, Londres i Boston. A la Marató de Londres, Kenya guanya el duel africà, tot i que Etiòpia aconsegueix dues terceres posicions. A la Marató de Boston, un total de 36.000 corredors hi van participar en record dels atemptats de l’any passat i Una NOVA secció, DOSSIER CAMPIONS: Donem a conèixer el campió brasiler Marílson Gomes dos Santos, guanyador a Nova York l’any 2006. A L’ENTREVISTA DEL MES: Yolanda Puentes. És metgessa i una multiesportista que ha pujat a 45 podis. Acabem al número amb Flaixos d’atletisme amb el més destacat a nivell nacional i internacional. En CRÒNIQUES DE CATALUNYA trobem: Cursa Fira de Sant Isidre, un circuit bonic i pla afavoreix bones marques en la prova de Cardedeu. 10è aniversari del Medijocs, una prova que promou un estil de vida saludable per a metges i metgesses. I en Curses Populars hem rebut les cròniques de Canovelles, Mulla’t i Corre, la Mitja d’Olot i la Cursa de la Rosa. | A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars. Hi trobareu les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS de MARATHON A TRAVÉS DE LA PÂGINA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.