MILLORS MARQUES ESPANYOLES ABSOLUTES DE CRISTINA LARA EN 150 M i ESTHER GUERRERO EN 500 METRES

0
476

Dos millors marques espanyoles absolutes en proves no habituals s’han establert recentment. El passat 12 d’abril, durant la celebració de la Diada de la Velocitat a la ZEM La Guinardera de Sant Cugat, Cristina Lara (FCB) va marcar 17”94 als 150 metres, registre que significa una nova millora marca espanyola júnior, promesa i absoluta de la distància.| També, el passat dissabte 10 de maig, durant la celebració del Critèrium Absolut de Proves No Habituals a les pistes del CEM Mar Bella de Barcelona, Esther Guerrero (FCB) va marcar 1’12’57”, establint una nova millor marca espanyola de 500 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.