Josep Lluis Blanco, del Club La Sansi, guanyador de la cursa del DIR Guàrdia Urbana Bcn

0
485

Més de 8.000 inscrits han donat colorit a una cursa que creuava de punta a punta de la diagonal. El primer kilòmetre o han passat escapats Roger Roca i el madrileny Chema Martínez amb un pas de 2min 51 segons el kilòmetre, a 3 segons ha passat Blanco amb els africans.| El lloretenc al quilòmetre 2 ha fet un canvi que s’ha marxat en solitari, amb un pas al km 5 de 14’48 i acabant amb 30 minuts 18 segons, record de la prova. Segon l’ atleta de La Sansi, Abderrahman, que ha superat al esprint al marroquí Zroual. 4rt el també marroquí Radouan, 5è Roger Roca, 6è el Chile Acuña, 7è el madrileny Chema Martinez i 8è el marroqui Agouzal. En dones victòria de Carla Bertos amb 35’02. Resultats http://resultats.championchip.cat/resultats/2a-cursa-dir-guardia-urbana-10k Uns dels premis que s’ha emportat Josep Lluis Blanco per guanyar ha sigut una motocicleta de 125cc “content per la victòria, ja que no es fàcil competir tan aviat, ja que la sortida era a les 8.30h” ha comentat el lloretenc.
Hasna Bahom, del club La Sansi ha guanyat la mitja Marató de Girona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.