2ª Cursa del Masnou 18/05/2014

0
483

El proper 18 de maig a les 10h es disputarà la 2a cursa popular del Masnou de 5km, organitzada pel club La Sansi, amb la col·laboració de l’ Ajuntament i club nàutic del Masnou. Esperem prop de 900 participants, de totes les edats que podran participar conjuntament grans i petits, en 5km totalment plans pel Passeig marítim del Masnou. Tots els participants podran viatjar gratuïtament amb tren, informació a la web. | Sortida i arribada: davant del club nàutic a les 10:00h (estació de tren d’Ocata Tots els participants rebran una samarreta tècnica 42k, una bossa amb obsequis, dels patrocinadors principals com Coca-Cola, Henkel, Un porta MP3, Caldo Aneto, Chupachups, OXD i més sorpreses, i un pica pica amb Aquarius al finalitzar la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.