Inscripcions obertes a la XXIV Cursa Vila Olímpica de Barcelona de 5 i 10km

0
469

08/05/14 – La XXIV Cursa Vila Olímpica de Barcelona, ​​tindrà lloc el 29 de juny a les 8:30h els 5 km i a les 8:40h els 10km, en un recorregut totalment pla. El club atletisme La Sansi organitzarà la prova per 3r any consecutiu, compartirà l’organització amb el club Canaletes, després que l’any passat es van esgotar els 5.000 dorsals. S’esperen més de 6.000 participants, que rebran una samarreta tècnica 42k sense mànigues i una bossa amb obsequis, i la participació automàtica en un gran sorteig que començarà en finalitzar la prova. Tindran entrenaments previs, llebres, calaixos de sortida segons el color del dorsal, massatgistes, dorsals personalitzats, guarderia, guarda-roba, atletes d’elit, entre altres sorpreses. L’any passat, la carrera va rebre en els premis Finixer el guardó com la millor carrera d’Espanya del 2013.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.