RUTA 11 i 12 de MAIG

0
476

Aquest cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes, una milla urbana, el Campionat de Catalunya de muntanya, una mitja marató i una cursa de 10 km.
Dissabte 11 se celebrarà la XIXa Milla Urbana de Ripollet – Memorial Juan Suárez, organitzada pel Ripollet Unió Atlètica i el Patronat Municipal d’Esports de la ciutat. El festival atlètica començarà a les 18,30 hores amb les curses de promoció a la Rambla de Sant Jordi de Ripollet.| El mateix dissabte 11 de maig es disputarà la Va Cursa pel cor de la Fageda a Olot, organitzada pel Càmping La Fageda, que en aquesta edició representa el Campionat de Catalunya de Muntanya. Sobre una distància de 13,5 km es donarà la sortida a les 17,00 hores amb un recorregut per la Fageda d’en Jordà amb pujada ala volcans Puig d’en Costa i Santa Margarida. Diumenge 12 es disputarà la XXa Mitja Marató de Girona, organitzada per l’Ajuntament d la ciutat, amb sortida i arribada a la Carretera de Barcelona, davant del Centre Comercial Girocentre. Amb un recorregut urbà, la sortida es donarà a les 09,30 hores i paral·lelament es disputarà la XVIIIa Cursa Popular sobre una distància de 10 km i la XIXa Minicursa dedicada als benjamins i alevins. També diumenge, se celebrarà la IIa Cursa DiR Guardia Urbana de Barcelona, organitzada per l’empresa DiR amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, sobre una distància de 10km que recorrerà l’Avinguda Diagonal sempre en línia recta. La sortida es donarà a les 08,30 hores al Palau Reial de Pedralbes i l’arribada Passeig Garcia Faria – Selva de Mar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.