Neix La Diablada, la cursa popular del FC Martinenc

0
517

El barri del Guinardó de Barcelona acollirà el pròxim diumenge 1 de juny la celebració de la primera edició de la cursa popular La Diablada, una prova de 5 i 10 quilòmetres. La competició, organitzada pel FC Martinenc amb el suport del Districte d’Horta-Guinardó, recorrerà els principals carrers del districte barceloní amb sortida a les 9:00 hores a la Ronda del Guinardó, tot just davant el camp de futbol. | La Diablada comptarà amb un recorregut molt variat i tindrà un desnivell acumulat que estarà a l’abast de tots els corredors, tant novells com experimentats, però que la converteixen en una prova especial i completament diferent a la resta de les que es fan a la ciutat. El nom de la cursa fa referència al sobrenom amb el qual es coneix al FC Martinenc, “Els Diables Vermells”, pel color vermell de la seva samarreta. Com diu el seu slogan, “Per tocar el cel caldrà superar l’Infern”. La oferta esportiva de cursa de La Diablada no se centrarà únicament en el diumenge de competició, ja que durant les setmanes prèvies també es realitzarà una sèrie d’entrenaments col·lectius. Aquestes jornades, que es portaran a terme per part dels monitors qualificats del Centre Esportiu Municipal del Guinardó, serviran per animar als inscrits a reconèixer el circuit i per fomentar la participació entre els abonats de la instal·lació. Les inscripcions per La Diablada estaran obertes fins el dia 26 de maig a les 23:59h i es poden fer mitjançant la pàgina web oficial de la cursa www.ladiablada.cat. El preu de la cursa de 5 quilòmetres és d’11 euros (+2 euros lloguer de xip) mentre que la de 10km té un preu de 13 euros (+2 lloguer de xip).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.