La 2a Cursa DiR Guàrdia Urbana reunirà més de 8.000 corredors aquest diumenge a la Diagonal

0
568

Aquest matí s’ha presentat oficialment a l’Ajuntament de Barcelona amb la presència de l’atleta Chema Martínez.
“Córrer per Barcelona és una experiència única” diu Chema Martínez “perquè aquí vaig guanyar la meva darrera medalla més important”. Aquest matí s’ha presentat a la sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona la 2a Cursa DiR Guàrdia Urbana que transcorrerà pel centre de l’emblemàtica Avinguda Diagonal aquest diumenge 11 de maig a partir de les 8.30 del matí i que reunirà a més de 8.000 corredors.| L’acte ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports Maite Fandos, la directora de màrqueting de DiR Silvia Canela, el cap de la Guàrdia Urbana Evelio Vázquez, l’atleta Chema Martínez i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas. Durant la roda de premsa la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports Maite Fandos, ha agraït a DiR la celebració d’aquesta segona edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana “ja que és un esdeveniment que torna a situar el nom de Barcelona lligat a l’esport”. Ha explicat també que és un honor tornar a presentar la Cursa perquè “gràcies a la promoció de l’esport, es dinamitza l’economia d’aquest país”. En aquest sentit, Fandos ha reconegut “la gran tasca que fa DiR a Barcelona” i ha agraït que la cursa tingui una vessant solidària i destini 0’50 euros del preu de cada inscripció a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels afectats per aquesta malaltia.  El cap de la Guàrdia Urbana, Evelio Vázquez, ha explicat que els fa molta il·lusió aquesta segona edició de la prova atlètica i ha agraït a DiR que la cursa porti el nom de la Guàrdia Urbana. Segons ell, “DiR és responsable de la bona forma física dels barcelonins”. L’atleta Chema Martínez ha expressat la seves ganes de “llançar-se a la Diagonal i gaudir d’un matí increïble” i ha volgut fer referència a la importància de que la cursa sigui solidària i que també els nens tinguin la seva pròpia cursa, la Cursa Kids DiR que es celebra el dia abans. També ha explicat que “córrer per Barcelona i sobretot en línea recta és una experiència única, i per a mi Barcelona és una ciutat molt especial perquè va ser on vaig aconseguir la meva última gran medalla als Europeus d’Atletisme”. Per la seva part la directora de màrqueting de DiR Silvia Canela, ha agraït la participació de Chema Martínez a la cursa, ja que amb la seva participació i la del guanyador de la primera edició, Roger Roca, “faran encara més ràpida” la 2a Cursa DiR Guàrdia Urbana. Les previsions d’inscrits es situen al voltant dels 8.500 corredors, una xifra que la consolida com una de les curses més importants de les que se celebren a Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.