LA 6a EDICIÓ DE LA CURSA PONT DEL DIABLE GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

0
550

600 atletes es donen cita en la Cursa del Pont del Diable.
– Javier Rodriguez i Anahi Herrera guanyadors dels 10k.
– La cursa ha fusionat Running, Cultura i Història.
La sisena edició de la Cursa de Muntanya Pont del Diable, que ha reunit 600 corredors, va a penjar el cartell de places exhaurides a cinc dies de la celebració de la prova, havent d’ampliar fins a 100 places més .| Un any més aquesta prova es disputa en un entorn privilegiat marcat per la presència del gran monument romà. El guanyador ha estat Javier Rodriguez del CA Runners Tarragona amb un temps de 39:41 que s’ha imposat en aquest recorregut de 10k per davant de Raul Ramirez del Cambrils Club Triatló i de Xavier Alquezar del Team Flowers, els qui van completar el podi. En categoria femenina la primera va ser Anahi Herrera mentre que la segona va ser Lourdes Cayetano delperafort Bike i va completar el podi Anabel Fernández del Tennis Tarragona. La sortida de la competició va tenir lloc a les 10h davant del local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, entitat co – organitzadora de la cita que va a aixecar un pilar de 4 per a commemorar l’esdeveniment. La cursa va transcórrer per la Rambla de Sant Pere i després es va dirigir als voltants del Pont del Diable, marcat pel terreny muntanyenc. Un dia assolellat ha marcat la jornada de trail-running en la que els corredors van tenir servei de:
•Guarda-roba. •Dutxes. •Control per Xip. •Avituallament líquid i sòlid (“Botifarrada”). •Beguda multivitamínica RESTART. •Servei de fisioteràpia a càrrec de RECUPERA’T. •Servei de cafeteria a la zona de sortida/arribada (CINTET MENJARS). Així com l’oportunitat de degustar la cervesa artesana de elaboració pròpia LO GAMBUSI. A les 12:00h han tingut lloc les curses infantils on els més petits han gaudit d’un recorregut plànol i senzill. La jornada ha finalitzat amb el lliurament de premis amb la preséncia del Regidor d’Esports Sr. Sanahujes. Running Solutions, empresa organitzadora de la prova, agraeix la confiança dipositada en l’esdeveniment per part de tots els participants, voluntaris, institucions i patrocinadors, els qui han fet possible que hagi estat un èxit de participació. Resultats Oficials: http://sportmaniacs.com/clasificacion/cursa-pont-del-diable

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.