2ª Cursa del Masnou 18/05/2014

0
433

El proper 18 de maig a les 10h es disputarà la 2a cursa popular del Masnou de 5km, organitzada pel club La Sansi, amb la col·laboració de l’ Ajuntament i club nàutic del Masnou. Esperem prop de 900 participants, de totes les edats que podran participar conjuntament grans i petits, en 5km totalment plans pel Passeig marítim del Masnou. Tots els participants podran viatjar gratuïtament amb tren, informació a la web. | Sortida i arribada: davant del club nàutic a les 10:00h (estació de tren d’Ocata Tots els participants rebran una samarreta tècnica 42k, una bossa amb obsequis, dels patrocinadors principals com Coca-Cola, Henkel, Un porta MP3, Caldo Aneto, Chupachups, OXD i més sorpreses, i un pica pica amb Aquarius al finalitzar la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.