600 persones participen a la Cursa de Sant Josep més multitudinària

0
442

Va servir per celebrar els 20 anys del club atlètic
Les curses de Sant Josep de l’1 de maig organitzades pel Club Atlètic Montblanc han comptat amb rècord de participació. Uns 600 corredors i corredores s’han aplegat per participar a la 37a Cursa de Fons i a la 20a Cursa Popular a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc, en un dia de sol que acompanyava a córrer. En la cursa popular , 270 participants, la majoria nens i nenes han participat en una cursa no competitiva, sent l’edició amb més participació. A l’arribada tots els participants han gaudit d’un bon esmorzar per reposar les forces.| Tot i que el mateix dia 1 de maig es celebraven varies curses a la província de Tarragona que podien afectar al nombre d’inscrits a la baixa, finalment la cursa de fons va assolir el seu límit d’inscrits a principis de setmana, amb 305 inscripcions, el que consolida la clàssica a l’ermita de Sant Josep de l’1 de maig. Així doncs, a les 10 del matí es donava la sortida a la cursa de fons amb 305 inscrits. La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava a la 20a edició i repetia el recorregut estrenat en l’edició 2009 amb alguna petita variació. És recorregut exigent que es desenvolupa per asfalt i camins però a la vegada molt bonic ja que La cursa de fons ha estat guanyada en categoria masculina per Xavi Garcia Insa del FACVAC amb un temps de 34:58, seguit per Arnau Sugrañes del A.E.Blancafort amb un temps de 35:05, i Ricard Pastó del A.A.Xafatolls amb un temps de 35:24. I en categoria femenina per noemi aumedes del Fondistes Artesa de Segre amb un temps de 44.21, seguida de Judit Juncosa del C.E. Trail Tarraco amb un temps de 47:07 i de Nuria Benito de Reus amb un temps de 47:22. Pel que fa als corredors del CAM, Josep Maria Bulló ha quedat el primer corredor classificat del CAM. L’arribada a l’ermita el CAM ha obsequiat a tots els corredors amb records i esmorzar. Posteriorment s’han donat els premis dels guanyadors a càrrec del president del Club Atlètic Montblanc, Pere Casas i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Montblanc, Joan Mogas, i s’ha sortejat diversos regals. Així doncs, bon temps. participació, trofeus, premis, quilòmetres, cansament i satisfacció en la que ja és una clàssica: la cursa a l’ermita de Sant Josep que organitzada pel Club Atlètic Montblanc. Els resultats, les classificacions i fotos poden consultar-se a la pàgina web del Club: www.atleticmontblanc.cat o atletisme.cat\clubs\montblanc El Club Atlètic Montblanc vol agrair a tots els corredors i corredores que han

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.