RUTA 1 i 4 de MAIG

0
521

Aquesta setmana, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes, una milla urbana el dijous 1 de maig, i tres curses diumenge 4, una marató, una cursa de 10 km i una altre de 5 km.
La XXIIIa Milla Urbana i Va solidària de Santa Eulàlia – Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno, organitzada per l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat, se celebrarà la festivitat de primer de maig en un circuit tancat de l’Avinguda del Carrilet. El festival atlètic començarà a les 09.00 hores amb les curses Open. La XIIa Marató d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala, que aquesta any també representa el Campionat de Catalunya Absolut de Marató. Paral·lelament se celebrarà la Va Mitja Marató, una cursa de 10 km i les curses infantils.| La XXa Cursa Fira Sant Isidre, organitzada pel Col·lectiu d’Atletes de Cardedeu, sobre una distància de 10 km en un circuit mixt d’asfalt i terra. La sortida es donarà la a les 10,00 hores des del Pavelló Municipal d’Esports de Cardedeu. La 2a Cursa del California Sports de Terrassa, organitzada pel Club Esportiu California Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, que també representa el Campionat de Catalunya de 5km en Ruta. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de promoció i la sortida i arribada estarà ubicada al carrer Tren de Baix de la capital vallesana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.