La Milla Sagrada Família celebra 30 edicions amb un cartell de luxe

0
801

Manuel Olmedo, Kevin López, Solange Pereira i Élian Périz
La trentena edició de la Milla Sagrada Família – vuitè Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzada per la Fundació Claror, comptarà amb un destacat cartell d’atletes en les seves sèries professionals. En destaquen Manuel Olmedo, Abdelaziz Mezourgui, Kevin Lopez, Solange Pereira, Elian Périz i Anna Bové. Amb aquests atletes, la cursa es manté un any més com la cursa de mig fons més important de Catalunya i Espanya.| La carrera atlètica, de 1.609 metres, se celebra diumenge 27 d’abril i manté el recorregut al voltant de l’anomenada illa Gaudí, formada pel temple de la Sagrada Família, la plaça de la Sagrada Família i la plaça de Gaudí. El punt de sortida se situarà al carrer de Mallorca, entre els carrers de Sardenya i Marina, i la línia d’arribada serà al carrer de Provença. Horaris Trofeu Internacional Ciutat de BCN 12.05 hores Categoria femenina 12.15 hores Categoria masculina
Sèries amateurs Al llarg de la matinal també es disputaran quinze curses amateurs que començaran a partir de les 9 hores. El nombre de persones inscrites a la cursa ha estat de 1.470 atletes. Consulta els horaris de cada sèrie Claror Rock&Zumba, per acabar la festa Enguany, coincidint amb la Festa Major del barri de la Sagrada Família, els Clubs de fitness Claror organitzaran el mateix 27 d’abril i a partir de les 12.30 hores una experiència única a Barcelona: una màsterclass multitudinària de zumba al ritme de música rock dels 80s en directe. La banda encarregada d’oferir el concert serà Los 80 Principales. Més informació

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.