Un any de Corre per la independència.

0
571

El 15 d’abril del 2013 la Sectorial d’Esportistes de l’ANC i la Plataforma ProSelecions Esportives Catalanes van donar a conèixer la iniciativa Corre per la independència amb l’objectiu de donar suport al procés cap a la independència de Catalunya des del món de les curses a peu.| Durant aquest primer any han estat 40 les curses adherides a la iniciativa. A la llista de curses adherides n’hi trobem de tot tipus. Hi ha curses amb molts participants com Vila Olímpica i St. Antoni a Barcelona, curses amb moltes edicions com L’Espluga, Cardedeu o l’Ametlla de Merola i cuses de muntanya com l’Olla de Núria o Alpens. També s’hi ha adherit la històrica caminada de resistència Matagalls Montserrat. I el dia 11 de setembre abans d’anar a la Via Catalana també va haver-hi temps per anar a córrer a Mataró. Durant el 2013 es va fer un petit circuit competitiu a nivell individual amb 5 curses adherides. Pel 2014 no hi haurà circuit competitiu però la iniciativa continua ben viva i ja hi ha 14 curses adherides pel 2014. En aquestes curses es dóna suport al procés cap a la independència amb qualsevol iniciativa de l’organitzador. La samarreta Corre per la independència que tan èxit ha tingut entre els corredors es continua venent a les curses adherides i a la seu de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. (www.seleccions.cat) Les properes curses adherides que es disputen són el Cros de St. Jordi a Navàs el dia 26 d’abril i Sentmenat corre per la Independència el 27 d’abril. El Cros de St. Jordi és una cursa de 10km que transcorre majoritàriament per corriols dels boscos del voltant del poble. (crosdesantjordi.blogspot.com.es) La cursa de Sentmenat és de 8km i també surt del poble per recòrrer els espais de natura del municipi. (sentmenatcorre.wordpress.com) El procediment per adherir una cursa és ben senzill ja que únicament cal enviar un correu a coordinacio@seleccions.cat .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.