L’ALIANÇA, PATROCINADOR PRINCIPAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

0
501

Les dues entitats signen un conveni per a les tres pròximes temporades.
La mutualitat catalana també recolza el Circuit L’Aliança, que enguany celebra la seva segona edició.
L’Aliança serà patrocinador principal i asseguradora oficial de la Federació Catalana d’Atletisme durant les tres pròximes temporades, després que les dues entitats hagin signat un conveni de col·laboració que s’estendrà fins al 31 desembre de 2016.| A través d’aquest acord, L’Aliança difondrà i promocionarà la seva imatge en les competicions esportives organitzades per la Federació Catalana d’Atletisme. A més, l’entitat comptarà amb un punt d’informació a les instal·lacions on se celebrin les proves. L’Aliança, en la seva aposta per una vida sana i uns hàbits saludables, ha subscrit el “compromís empresarial per l’esport net” amb el propòsit de condemnar rotundament el dopatge en l’esport i declarar el seu suport a la política de tolerància zero. Circuit L’Aliança 2014 La signatura d’aquest conveni posa de manifest el suport de L’Aliança a les activitats esportives com a mitjà de vida saludable i evidencia el seu suport a l’atletisme d’elit i popular. De fet, el 2013 es va convertir en patrocinador principal del Circuit L’Aliança, que enguany celebra la seva segona edició i que va néixer amb la vocació d’esdevenir un referent a tot Catalunya. Format per un total de 12 carreres populars, espera superar els 53.000 participants aquest 2014.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.