La Milla Sagrada Família, la cursa de mig fons de Barcelona

0
559

Inscriu-te ja a la 30a Milla Sagrada Família que correm el 27.4.2014 El diumenge 27 d’abril és la data triada per a la celebració de la Milla Sagrada Família, que enguany arriba a la seva trentena edició. La mítica cursa que es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família és una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme de mig fons a Catalunya i aplega una bona representació dels millors migfondistes tant en l’àmbit estatal com internacional.| Claror organitza aquesta cursa urbana de 1.609 metres, que s’ha consolidat com una de les proves més representatives de la ciutat tant pel que fa a participació popular com professional. Inscripcions Tant les inscripcions individuals com les que es facin per equips es podran fer entre el dia 26 de març i fins al dimecres, dia 23 d’abril, a les 20.00 hores o bé quan s’exhaureixin els dorsals disponibles per a cada sèrie. La inscripció és de 5€ per a les categories sèniors, veterans 1 i veterans 2. I serà gratuïta per a la resta de categories. Inclou en tots els casos una assegurança establerta per l’organització. Recollida de dorsal i samarreta de regal La novetat més important d’enguany serà la utilització de dorsals amb xip incorporat. Cal que un cop inscrit passis a recollir el teu dorsal i la samarreta de regal de la Milla Sagrada Família pel Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333) els següents dos dies: – Divendres 25 d’abril de 15 a 20.30 hores – Dissabte 26 d’abril de 9 a 20.30 hores Cal que us enganxeu el dorsal al pit (no us el cosiu). Qualsevol modificació de col·locació o anul·lació de publicitat serà sancionada amb la desqualificació. Quinze curses Al llarg de tot el matí es faran un total de quinze curses, que començaran a partir de les 9.00 hores, amb la sortida de la primera sèrie de la categoria dels veterans. A partir d’aquí s’aniran tornant la resta de les curses de la categoria de veterans, cadets, júniors, infantils, alevins, benjamins i les sèries de categoria absoluta tant femenina com masculina, que tindran lloc a les 11.15 i a les 11.25 hores. A les 12 hores les sèries amateurs s’aturaran per donar pas a la cursa d’atletes d’elit (Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona). Primer de tot es correrà la sèrie masculina, que començarà a les 12.05 hores i, a continuació, la sèrie femenina, que començarà a les 12.15 hores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.