La Milla Sagrada Família, la cursa de mig fons de Barcelona

0
671

Inscriu-te ja a la 30a Milla Sagrada Família que correm el 27.4.2014 El diumenge 27 d’abril és la data triada per a la celebració de la Milla Sagrada Família, que enguany arriba a la seva trentena edició. La mítica cursa que es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família és una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme de mig fons a Catalunya i aplega una bona representació dels millors migfondistes tant en l’àmbit estatal com internacional.| Claror organitza aquesta cursa urbana de 1.609 metres, que s’ha consolidat com una de les proves més representatives de la ciutat tant pel que fa a participació popular com professional. Inscripcions Tant les inscripcions individuals com les que es facin per equips es podran fer entre el dia 26 de març i fins al dimecres, dia 23 d’abril, a les 20.00 hores o bé quan s’exhaureixin els dorsals disponibles per a cada sèrie. La inscripció és de 5€ per a les categories sèniors, veterans 1 i veterans 2. I serà gratuïta per a la resta de categories. Inclou en tots els casos una assegurança establerta per l’organització. Recollida de dorsal i samarreta de regal La novetat més important d’enguany serà la utilització de dorsals amb xip incorporat. Cal que un cop inscrit passis a recollir el teu dorsal i la samarreta de regal de la Milla Sagrada Família pel Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333) els següents dos dies: – Divendres 25 d’abril de 15 a 20.30 hores – Dissabte 26 d’abril de 9 a 20.30 hores Cal que us enganxeu el dorsal al pit (no us el cosiu). Qualsevol modificació de col·locació o anul·lació de publicitat serà sancionada amb la desqualificació. Quinze curses Al llarg de tot el matí es faran un total de quinze curses, que començaran a partir de les 9.00 hores, amb la sortida de la primera sèrie de la categoria dels veterans. A partir d’aquí s’aniran tornant la resta de les curses de la categoria de veterans, cadets, júniors, infantils, alevins, benjamins i les sèries de categoria absoluta tant femenina com masculina, que tindran lloc a les 11.15 i a les 11.25 hores. A les 12 hores les sèries amateurs s’aturaran per donar pas a la cursa d’atletes d’elit (Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona). Primer de tot es correrà la sèrie masculina, que començarà a les 12.05 hores i, a continuació, la sèrie femenina, que començarà a les 12.15 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.