MARATHON. Sumari del número 334

0
485

La portada és tradicional i sòbria però reflecteix tota la força i encís de la nostra entrevistada, KATHRINE SWITZER: la primera dona que va córrer una marató, a Boston 1967, i que va patir un violent intent d’expulsió, la imatge d’aquest fet va volta al món. KATHRINE va visitar Espanya per inaugurar la 261 WOMEN’S MARATHON es a dir, la PRIMERA MARATÓ FEMENINA A ESPANYA, a Palma de Mallorca. Tercer i gran reportatge: KENENISA BEKELE, nou rècord en la Marató de París. El corredor en el seu debut en la distància bat el rècord parisenc però no supera la plusmarca mundial. I tancat els grans temes 10 pàgines dedicades a la ZURICH MARATÓ BARCELONA amb entrevista inclosa a Laia Andreu, la primera dona catalana en la Marató de casa nostra. | COMENTARIS DE PROVES TENIN MOLTS:
1) BCN CX Cursa Bombers Lleida: la prova és ja un autèntic referent de les curses de 10 km. 2) Cursa d’El Corte Inglés. La prova transforma la ciutat en una festa esportiva i familiar. 3) BDN Running. Gairebé 3.000 participants en la cursa de Badalona. 4) Mitja de Montornès: un total de 4.000 participants entre la mitja i la prova de 6 km. 5) Mitja Costa BCN Maresme. 6) Cursa del Mussols. I acabem el número amb Flaixos d’atletisme, la Diamong League i Notícies de triatló. RESSALTEM LA SORTIDA DE DOS LLIBRE: un de Domingo Catalán, el conegut atleta untrafondista presenta el seu llibre ‘De 0 a 100’ i el nou llibre d’Arcadi Alibés ‘100 motius per córrer’ A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars. Hi trobareu les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS A TRAVÉS DE LA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.