DIADA DE LA VELOCITAT

0
601

Maria Vicente (ISS-L’H) Rècord de Catalunya Infantil de 150 metres
Dissabte 12 d’abril es va celebrar la primera edició de la Diada de Velocitat – 2a Jornada de Relleus de l’OMET a la ZEM La Guinardera. La jornada, organitzada per la secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha estat la primera competició oficial d’aquesta instal·lació desprès de la recent homologació de la pista i ha format part del calendari oficial de la Federació Catalana d’Atletisme.| Tres centenars d’atletes han participat en aquest festival atlètic on el nombrós públic assistent ha pogut gaudir de la presencia dels millors velocistes catalans, una bona jornada d’atletisme federat a les categories de promoció i la jornada de relleus escolar. La millor manera d’inaugurar una instal·lació atlètica en la seva estrena oficial és amb la consecució d’un rècord i així a estat a la Guinardera. Maria Vicente (ISS-L’Hospitalet) va marcar 18,41 a la cursa de 150 metres, registre que representa un nou rècord de Catalunya infantil de la distància, el primer rècord que s’estableix en aquesta modèlica instal·lació. A les curses Open, els millors atletes catalans van oferir un gran espectacle. El dominador va ser Adrià Burriel (FCB) que es va imposar tant a la prova dels 150 m amb 15”95 com a la dels 300 m amb 34”12. A la categoria femenina, la victòria va ser per a la Cristina Lara (FCB) als 150 m amb 17”94 i Mª Stephanie Thomas (AAC) als 300 m amb un registre de 39”56. Els guanyadors de les curses de les categories de promoció van ser Tania Moreno (CM St Cugat) amb 10”33 i Aleix Fuchs (CM St Cugat) amb 9.43 als 60 m de la categoria benjamí, Clara Fernández (CM St Cugat) amb 9.72 i Marc Sala (CM St Cugat) amb 9”11 als 60 m de la categoria aleví, Eric Castellarnau (FCB) amb 10”96 i Maria Vicente (ISS-L’H) amb 10”36 als 80 m de la categoria infantil, Maria Botella (CM Sant Cugat) amb 13”64 i Dani Toro (CM Sant Cugat) amb 12”07 als 100 metres de la categoria cadet. El premi a les millors marques de les categories de promoció van ser per a la Maria Vicente i Marc Sala

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.