LA IAAF RATIFICA EL RÈCORD DEL MÓN FEMENÍ EN LA eDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA

0
493

L’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme, ratifica el rècord mundial femení en Mitja Marató, assolit per la kenyana Florence Kiplagat el passat mes de febrer a Barcelona.
La IAAF, principal òrgan de govern de l’atletisme mundial, ratifica el rècord del món femení en mitja marató assolit per l’atleta Florence Kiplagat el passat 16 de febrer en la eDreams Mitja Marató de Barcelona.| La IAAF, presidida pel senegalès Lamine Diack, aglutina les federacions d’atletisme de tot el món i és l’òrgan encarregat de reconèixer els rècords del món d’atletisme, en totes les seves disciplines. D’aquesta manera, un cop assolit el rècord del món del passat mes de febrer, en la distància dels 20 quilòmetres així com en el de Mitja Marató, queden regulats els nous rècords del món per la màxima entitat de l’atletisme mundial. En la web oficial de la IAFF, ja hi consten els nous rècords en detriment dels assolits el 2011, per la també kenyana Mary Keitany a Ras Al Khaimah (Emirats Àrabs Units): – Nou Rècord del món femení 20km: 01.01.56, per Florence Kiplagat (eDreams Mitja Marató de Barcelona). – Nou Rècord del món femení en Mitja Marató: 01.05.12, per Florence Kiplagat (eDreams Mitja Marató de Barcelona). Podeu consultar els esmentats rècords en la web oficial de la IAAF: http://www.iaaf.org/news/press-release/world-record-half-marathon-florence-kiplagat. Aquest rècord mundial, és el resultat d’anys de feina i d’una estratègia esportiva, duta a terme per l’equip de professionals organitzadors de la cursa, formats per l’empresa catalana RPM Racing de la mà de l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta sense cap mena de dubte, d’un al·licient que atraurà més participants locals i estrangers en el futur, i farà augmentar la participació femenina a la cursa. D’aquesta manera, Florence Kiplagat i la ciutat de Barcelona, passen a formar part de la història de l’atletisme mundial amb aquesta gesta, i consoliden la Mitja Marató de la ciutat, com un referent de l’atletisme de fons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.